Metruk Bina Çıkan Yangında Kullanılamaz Hale Geldi

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki katlı metruk binada çıkan yangın, çevre binalara sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki katlı metruk binada çıkan yangın, çevre binalara sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın, sabah saatlerinde Kestel Mahallesi Merines Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, metruk bir binadan alevler yükselmeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler çevre binalara sıçramadan söndürüldükten sonra soğutma çalışması yapıldı. Yangının ardından bina kullanılamaz hale geldi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri