Milletvekili Mertoğlu Huzurevi Sakinlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek İstedi

AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinden 28 Mayıs Cumhurbaşkanı 2. tur seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi.

AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimi öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek ziyaretleri kapsamında Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulunarak, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Huzurevinde kalan yaşlılarla sohbette bulunan Milletvekili Mertoğlu, onların görüş ve önerilerini dinledi, ihtiyaçları noktasında taleplerini not aldı.

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi için huzurevi sakinlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek isteyen Mertoğlu, “Fındıklı huzur evimizde kalan yaşlılarımızı ziyaret ederek taleplerini ve önerilerini dinledik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 2. tur seçimlerinde desteklerini istedik. Hayır dualarını aldık. Göstermiş oldukları teveccüh ve sevgi için kendilerine teşekkür ediyorum. Devletimiz her zaman yanlarındadır.” dedi.

Mertoğlu’na ziyaretinde AK Parti Fındıklı İlçe Başkanı İsmail Fethi Velioğlu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları İlçe Başkanları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Rize Haberleri