Tiyatro ekibini makamında kabul eden Yılmaz, Ankara'da düzenlenen Rize Günleri Festivalinde stant açtıklarını belirterek, ''Gençlik merkezi tiyatro ekibimiz bu standa katılarak çalışmalarımıza destek verdi. Ayrıca ildeki sanatsal etkinliklerde tiyatro ekibi, katkı sağlamaktadır'' dedi.
İlde diğer etkinliklerde olduğu gibi tiyatroda da önemli başarı elde edildiğini ifade eden Yılmaz, ''Sanat, bir milletin yaşam tarzının çeşitli görsellikle renklendirilerek ortaya konulan bir sosyal etkinliktir. Bu çerçevede kültürümüze de katkı sağlandığını düşünüyorum. Rize Gençlik Merkezi gençler tiyatrosu gurubundaki arkadaşlarımız bu işi en iyi şekilde yerine getirmektedirler. Kendilerini kutluyorum'' diye konuştu.
Tiyatro yönetmeni Hatice Semiz ise kurumun kendilerine verdiği destekten son derece memnun olduklarını ifade ederek, daha çok çalışarak yurt genelinde Rize Gençler Tiyatrosu adını tanıtmayı hedeflediklerini söyledi.
Yılmaz, daha sonra tiyatro ekibine katılım belgesi verdi.