Muharrem İnce’nin Sakarya Ziyaretinde Gergin Anlar

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Sakarya'da gençlerle buluştuğu sırada iddiaya göre bir genç kadın, seçim otobüsünün önüne geçerek "Recep Tayyip Erdoğan" diye bağırınca ortalık gerildi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Sakarya'da gençlerle buluştuğu sırada iddiaya göre bir genç kadın, seçim otobüsünün önüne geçerek "Recep Tayyip Erdoğan" diye bağırınca ortalık gerildi. Ekipler, olay büyümeden müdahalede bulundu.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları çerçevesinde Sakarya'da vatandaşlarla bir araya geldi. Adapazarı ilçesinde yaklaşık 300 metre uzunluğundaki Çark Caddesi'nde partisinin üyeleri ve kalabalık grup yürüdü. İnce, caddenin sonunda otobüsüne binerek gençlere hitap ettiği sırada iddiaya göre, bir genç kadın, seçim otobüsünün önüne geçerek "Recep Tayyip Erdoğan" diye bağırdı. Bu davranış çevredeki vatandaşlardan tepki alınca polis, provokasyon şüphesi ile kimlik kontrolü yapmak istedi. Duruma tepki gösteren genç kadın, sinir krizi geçirirken olay büyümeden son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Siyaset Haberleri