Murat Nehri’nde Suların Yükselmesiyle Mahsur Kalanlar Kurtarıldı

Bingöl'de Murat Nehri kıyısında piknik yapmayan giden ve baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su seviyesinden dolayı mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı.

Bingöl'de Murat Nehri kıyısında piknik yapmayan giden ve baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su seviyesinden dolayı mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı.

Alınan bilgilere göre, merkeze bağlı Kumgeçit Köyü mevki Murat Nehri kıyısında 6 vatandaş piknik yapmaya gitti. Vatandaşlar 3'ü nehrin karşı tarafına geçtiği sırada, baraj kapaklarının açılmasıyla nehirdeki su seviyesi yükseldi.

Söz konusu bölgede mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için AFAD ekiplerine haber verildi. Bölgeye giden AFAD ekipler, arama-kurtarma botu ile mahsur kalan vatandaşları kısa sürede kurtardı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri