Muş’ta Bayram Tatlıları Tezgahları Süsledi

Muş'ta Kurban Bayramı öncesi çeşit çeşit baklavalar tezgahları süslerken, satıcılar ise merdiven altı işletmelerden tatlı alınmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Muş'ta Kurban Bayramı öncesi çeşit çeşit baklavalar tezgahları süslerken, satıcılar ise merdiven altı işletmelerden tatlı alınmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Muşlu tatlıcılar, bayram öncesi siparişleri yetiştirme telaşına düştü. Bayram sofralarında misafirlere ikramlıkların arasında en vazgeçilmez lezzeti olan tatlı çeşitleri tezgahları süsledi. Tatlı siparişlerini zamanında yetiştirmeye çalışan ustalar, özenle yaptıkları baklava, şekerpare, kadayıf, güllaç ve tulumba tatlısını vatandaşların beğenisine sunuyor. Vatandaşlara her zaman olduğu gibi bayramda da kaliteli ve sağlıklı tatlı üretimi yapmak için yoğun mesai harcayan tatlıcılar, ürünlerini tezgaha çıkardı.

7 yıldır Muş'ta baklava ürettiklerini ifade eden işletme sahibi Abdullah Bümen, "Yoğunluğumuz başladı. Yaklaşık bir haftadır yoğun tempo ile çalışıyoruz. İmalathanedeki çalışmalarımız tamamlandı, pişirmeye geçtik. Pişirdiğimiz ürünlerimizi tezgâhımıza çıkardık. Bayram tatlılarımızı tepsi ve kilo olarak satışa sunuyoruz. Herkese kapımız açık. Kötü tatlı almayın bayramınızı zehir etmeyin" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekonomi Haberleri