Hatice - Talat Ayçiçek çiftinin güzel kızı Eda Ayçiçek ile Necmiye - Gürbüz İspirli çiftinin yakışıklı ve başarılı oğlu Yusuf İspirli, Yakamoz Havuzbaşı Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.
Eda ile Yusuf'un mutlulukları gözlerindeki ışıltıdan belli olurken bu mutlu günlerinde sevenleri ve genç çifti yalnız bırakmayan yakınları çiftin mutluluklarına ortak oldular.
İl dışından gelen misafirlerinin Rize'de bulunmasından dolayı genç çiftin düğününe katılamayan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, genç çifti tebrik edip, mutluluklar dileyen bir telgraf gönderdi. Vali Hacımüftüoğlu'nun telgrafı okunduğu sırada davetliler tarafından uzunca alkış aldı.
Rize Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü'nde başarıyla görev yapan Yusuf İspirli ve eşi Eda'ya bizlerde olay53 ailesi olarak evlilik hayatlarında mutluluklar diliyoruz.