Mut’ta Orman Yangını

Mersin'in Mut ilçesinde çıkan orman yangınında, 2 helikopter ve 24 arozözle yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Mersin'in Mut ilçesinde çıkan orman yangınında, 2 helikopter ve 24 arozözle yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Hocantı ve Geçimli Mahalle sınırları içerisinde, henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına, Mut Orman İşletme Müdürlü, Mersin Büyükşehir ve Mut Belediye itfaiye ekipleri müdahale etti. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına 24 arozöz, 2 su tankeri, 2 helikopter ve 200 civarında ekiple müdahale edildi. Halen kontrol altına alınamayan yangında, yaklaşık 10 hektar kızılçam ormanlık alan zarar gördü.

Henüz yangının nasıl çıktığının bilinmediğini söyleyen yetkililer, yangının hala kontrol altına alınamadığını, şu an 10 hektar kızılçam ormanının yandığını bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri