Nevşehirli Mustafa’nın Ramazan Davulu Çalma Hayali Gerçek Oldu

Mustafa Karaketir, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'a sosyal medya hesabı üzerinden Ramazan ayında davul çalma hayali olduğunu söyledi.

Nevşehirli Mustafa Karaketir'in davul çalma hayali gerçek oldu.

Mustafa Karaketir, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'a sosyal medya hesabı üzerinden Ramazan ayında davul çalma hayali olduğunu söyledi. Dedesi gibi kendisinin de Ramazan'da davul çalmak istediğini söyleyen Karaketir'in bu hayalini Başkan Savran gerçekleştirdi. Başkan Savran ve Karaketir, birlikte maniler söyleyip davul çalarak hem ata yadigarı davul çalma geleneğini yaşattılar, hem de vatandaşları sahura uyandırdılar.

Hayali gerçek olan Mustafa Karaketir, Belediye Başkanı Savran'a teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri