Nikah Salonlarında 14 Şubat Yoğunluğu

Şanlıurfa'da 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla nikah salonlarında yoğunluk oluştu.

Şanlıurfa'da 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla nikah salonlarında yoğunluk oluştu. 32 çift, Haliliye Belediyesi Nikah Salonunda "evet" diyerek bu özel günde hayatlarını birleştirdi.

14 Şubat tarihinde nikah talepleri her yıl olduğu gibi bu yıl da arttı. Haliliye Belediyesi Evlendirme Dairesinde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yoğunluk yaşandı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen çiftler nikah dairesine başvuru yaparak özel günü değerlendirmek istedi. Haliliye Belediyesi evlendirme memuru, Sevgililer Günü'nde başvuruda bulunanların nikahlarını kıydı.

Nikah salonunda düzenlenen törenle dünya evine giren çiftler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikahlarını kıyarak çifte mutluluk yaşadıklarını ifada etti.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri