Öğrenciler Toz Ve Çamurdan Kurtuldu

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde köy okulların bahçelerine kilitli taş döşendi.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde köy okulların bahçelerine kilitli taş döşendi.

Sincik ilçesine bağlı Çam, Pınarbaşı ve Çamdere köy okullarında okuyan öğrencilerin, okul bahçelerinde daha temiz bir ortamda zaman geçirmeleri amacıyla fiziki şartlarında iyileştirilmeler yapıldı.

Sincik Kaymakamlığı tarafından, yağışlı günlerde oluşan çamur nedeniyle öğrencilerin kullanılabilecek alanlarının kısıtlı olması, yaz aylarında oluşan tozdan etkilenmemesi ve görüntü kirliliğine yol açan okul bahçeleri kilitli parke taşı ile döşenerek daha temiz bir görünüme kavuşturuldu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri