Öğrencilere Çorba İkram Edildi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde final sınavları dönemi nedeniyle çorba ikram edildi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde final sınavları dönemi nedeniyle çorba ikram edildi.

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, final haftası dolayısıyla üniversitede başlayan sıcak çorba ikramına katılarak öğrencilere ikramda bulundu. Gerçekleştirilen çorba ikramı sırasında öğrencilerle bir araya gelen ve sohbet eden Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu; öğrenci odaklı yaklaşımları ve çorba ikramı dolayısıyla Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu final sınavlarına girecek öğrencilere de sınavlarında kolaylıklar diledi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise açıklamalarında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin şehir için büyük bir değer olduğunu aktararak üniversite öğrencilerine olan desteklerini her zaman sürdüreceklerini belirtti. Program; Rektör Uslu ve Belediye Başkanı Özdemir'in öğrencilere çorba ikram etmeleri ile son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Eğitim Haberleri