Ömer Faruk Beyaz, Hatayspor’da

Hatayspor, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen 19 yaşındaki futbolcu Ömer Faruk Beyaz'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Hatayspor, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen 19 yaşındaki futbolcu Ömer Faruk Beyaz'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Alman ekibi Stutgart'tan bir dönem Fenerbahçe forması da giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Ömer Faruk Beyaz'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna dahil ettiğini bildirdi. Yapılan açıklamada, "Bundesliga ekiplerinden Stuttgart forması giyen genç orta saha oyuncusu Ömer Faruk Beyaz ile satın alma opsiyonlu, 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladık" ifadelerine yer verildi.

Geride kalan sezonda Almanya 2. Lig temsilcilerinden Magdeburg'da kiralık olarak geçiren 19 yaşındaki futbolcu, 4 resmi karşılaşmada forma giyerken gol yada asist üretemedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri