Ordu’da Oy Kullanmak İsteyene ’engel’ Yok

13. Cumhurbaşkanını seçmek için vatandaşlar sabah sandıklar açılır açılmaz oy kullanmaya başladı.

13. Cumhurbaşkanını seçmek için vatandaşlar sabah sandıklar açılır açılmaz oy kullanmaya başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi engelli, hasta ve yaşlı vatandaşları Engelsiz Taksi ile sandık başına götürerek vatandaşlık görevlerini yapmalarını sağladı.

Vatandaşlar saat 08.00 olmadan okullara akın etmeye başlarken, bazı vatandaşların tekerlekli sandalye ile oy kullanmaya gitmesi takdir topladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin engelli vatandaşların ulaşımını sağlamaları amacıyla hizmete kazandırdığı Engelsiz Taksi gün boyu çalıştı. Engelsiz Taksi, engelli vatandaşları oy kullanacakları okullara götürerek vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerini sağladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin bu hizmeti vatandaşların takdirini topladı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Siyaset Haberleri