Özkan: "Rize'nin Üzerine Ölü Toprağı Serpilmiş, Kimsede Çıt Yok"

İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Yakup Özkan, “Rize, hizmet alamamasına rağmen bu şehrin üzerine ölü toprağı serpilmiş. Hiç kimsede çıt yok” dedi.

İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Yakup Özkan, seçim ziyaretleri kapsamında olay53 haber portalımız ile Rize Olay Gazetemize ziyarette bulundu. Genel Yayın Müdürü Mustafa Köroğlu ve İbrahim Köroğlu ile sohbette bulunan Özkan’a ziyaretinde İYİ Parti Rize İl Genel Meclis 1. Sıra Adayı Ahmet Çelik ve partililer de eşlik etti.

Kenan Bıyık’ın CHP’den aday olmaması üzerine İYİ Parti’den Rize Belediye Başkan Adayı gösterildiğini kaydeden Özkan, “Rize’nin bir çok sorunu var. Yönetim anlamında sıkıntılar var, yerleşim anlamında sıkıntılar var, altyapıda sıkıntılar var, eğitim konusunda sıkıntılar var. Tüm bu sıkıntılara rağmen, bu şehir yeteri kadar hizmet alamamasına rağmen bu şehrin üzerinde ölü toprağı serpilmiş gibi vatandaşlarımız yeteri kadar sıkıntıları dile getirmekten kaçınıyor. Milli Eğitim Müfettişi olarak Bakanlıkta 27 yıl hizmette bulunduğumdan Türkiye’nin 81 ilini gezmiş ve belediyecilik anlamında Rize’mizde nelerin yapılabileceği yönünde gözlemlerim olmuştur. Rize’miz neden bir Malatya, bir Isparta, bir Kayseri, bir Konya gibi olmasın.” dedi.

Özkan, seçim çalışmaları kapsamında bir aydır kapı kapı Rize’yi dolaştığını kaydederek vatandaşların gösterdikleri ilgi ve teveccühün çok fazla olduğunu belirterek 31 Mart seçimlerinde Rize’nin İYİ belediyecilikle tanışacağını savundu.

Özkan, ziyaretinde ayrıca şehir mezarlığı yapımı ile eğitim, kültür, sanat, sportif anlamında yapacakları ile diğer projeleri hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Rize Haberleri