Pendik’te Su Borusu Patladı, Krizi Fırsata Çeviren Sürücüler Arabalarını Yıkadı

Pendik'te İSKİ ekiplerinin tamir etmesine rağmen yolun ortasında refüjdeki su borusu patladı.

Pendik'te İSKİ ekiplerinin tamir etmesine rağmen yolun ortasında refüjdeki su borusu patladı. Bazı vatandaşlar duruma tepki gösterirken kimisi de tazyikli suyun altında otomobilini yıkadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Pendik Çamlık Mahallesi'nde saat 17.30 sıralarında, iddiaya göre İSKİ görevlilerince tamir edilmesine rağmen yol altında bulunan su borusu patladı. Patlayan borudan su yola ve çevreye yayıldı. Bazı vatandaşlar duruma tepki gösterirken, krizi fırsata çeviren sürücüler tazyikli su altında otomobillerini yıkattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri