Polis Ekipleri Çadırları Denetliyor

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde adresi ilçe dışında olup yardım almak için çadır kuranların belirlenmesi amacıyla polis ekipleri denetimlerini sürdürüyor.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde adresi ilçe dışında olup yardım almak için çadır kuranların belirlenmesi amacıyla polis ekipleri denetimlerini sürdürüyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok vurduğu illerden biri olan Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde ikametleri başka yerlerde olan kişilerin çadır kurup yardım almasını engellemek için polisler denetimlerini sürdürüyor.

Gölbaşı ilçesinde yapılan denetimlerde bu şekilde olan ailenin çadırına el konulduğu ve ilçe dışına çıkarıldıkları öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri