Polis Haftası'nda Yalnız Bırakılmadı !

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümünde Antalya Karadenizliler Derneği ve Ak Parti İlçe Başkanı, Antalya’da görev yapan Rizeli polis memuru Mustafa Çilingiroğlu’nu yalnız bırakmadı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü ülkenin dört bir yanında büyük bir coşku ile kutlanırken Antalya Karadenizliler Derneği ve Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Antalya’da görev yapan Rizeli polis memuru Mustafa Çilingiroğlu’nu yalnız bırakmadı ve Onun nezaretinde tüm polislerin polis haftasını kutladılar.

Polis Memuru Çilingiroğlu, misafirlerine polis pastası ikramında bulundu. Sohbet ortamında geçen görüşmeler Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın günün anısına Çilingiroğlu’na hediye vermesiyle sona erdi.

Rize Haberleri