Program Yarıda Kaldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış için geldiği memleketi Rize'de ses tellerindeki rahatsızlıktan dolayı programını iptal ederek, evinde istirahata çekildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rize'de valilik ve belediye başkanlığı ziyareti ile AK Parti İl Başkanlığınca sivil toplum örgütlerine verilecek akşam yemeği programını ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle iptal ettiği bildirildi.

Başbakan Erdoğan, açılışını yaptığı tesisten Güneysu'ya gelişinde hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Aracından inerek çocuklara oyuncak dağıtan Erdoğan, bir vatandaşın hatırını sorması üzerine, ''Üşüttüm'' dedi. Erdoğan, daha sonra babaevine geçti.

Evinde bir süre dinleneceği ve misafir kabul etmeyeceği öğrenilen Başbakan Erdoğan'ın yarınki programını da iptal edebileceği bildirildi.    

Rize Haberleri