Qazim Laçi'den Galatasaray Reçetesi: "Gol Yemezsek Kazanırız"

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 21. haftasında konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesisleri'nde başladı. Antrenman öncesi orta saha oyuncusu Qazim Laçi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Orta saha oyuncusu Laçi Ziraat Türkiye Kupa'sında aldıkları sonuçtan memnun olmadıklarını anlattı.

Henüz her şeyin bitmediğini vurglayan Laçi, "Diğer takımların aralarında oynayacakları maçlar var. O maçları da takip edeceğiz. Bizim de son bir Beşiktaş ile maçımız olacak. O maçta elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." diye konuştu.

Laçi, ligde lider Galatasaray ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Bu maçın zorluğunun farkındayız. Fakat burada kendi evimizde oynayacağız. Bizim için öncelikle skoru kendi adımıza sıfırda, gol yemeden tutabilirsek, gol bulma şanslarımız olacağını düşünüyorum. Bu anlamda hazırlıklarımızı yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri