Rize'de Sinema Günleri... Recep İvedik 3 Türkiye ile Aynı Anda Rize'de...
Togan Gökbakar’ın yönettiği; Mehmet Yumurtacı, Sevim Yatlılar, Şahan Gökbakar ve Zeynep Çamcı’nın oynadığı Recep İvedik 3, 12 Şubat 2010’da Türkiye ile birlikte aynı anda Rize'de de vizyona girecek.
Rize'de Pembe Köşk Sinemaları'nda Türkiye ile aynı anda gösterime girecek filmle ilgili olarak Rize'de kültür alanındaki boşluğu dolduran Pembe Köşk Sinemaları'nın işletmecisi Halit Duman yaptığı açıklamada içinde bulunduğumuz Şubat ayının sinema açısından dopdolu bir ay olduğunu belirterek gerek Hollywood gerekse Türk Sineması'nın liste başı filmlerinin birbiri ardına Rizeli sinemaseverlerle buluşacağının müjdesini verdi.
Duman, yaptığı açıklamada Şubat ayında Recep İvedik 3'ün 12 Şubat'ta Türkiye ile aynı anda Rize'de Pembe Köşk Sinemaları'nda vizyona gireceğini, filmin en az 4 hafta gösterimde kalacağını ve hergün 2 salonda toplam 10 matineyle sinemaseverlerin karşısında olacaklarını ifade etti.
Duman, Recep İvedik 3 filminin dışında Kutsal Damacana, Ejder Kapanı gibi Türk Filmlerinin yanısıra bu yıl Oscar'a göz kırpan, sinema şaheserleri arasına girmesine kesin gözüyle bakılan AVATAR filminin de Pembe Köşk Sinemaları'nda hala daha gösterimde olduğunu söyledi.
Pembe Köşk Sinemaları'nın işletmecisi Halit Duman amaçlarının Rizeli sinemaseverlere Türkiye ile aynı anda liste başı olan filmleri en iyi şekilde, en kaliteli ortamda izletmek olduğunu söyledi.
Duman, Recep İvedik 3 filminde yaşanabilecek yoğunlukta sinemaseverlerin bilet kuyruğuna girmesini önlemek için sinemaseverlerin 214 65 11 - 12 nolu telefonlardan rezervasyon yaptırabileceklerini sözlerine ekledi.