Rize 3-0'ı Kutluyor

Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla Ak Parti'nin Rize'de büyük bir farkla önde olmasından dolayı Rize büyük sevinç yaşıyor.

Bıyık Yine Kaybetti!..

Henüz seçim sonuçlarının resmileşmemesine rağmen açılan sandıkların yüzde doksanbeşinin sonuçlarının belli olmasından sonra Rize'de büyük sevinç yaşanıyor.

Seçim yasağının kalkmasıyla birlikte sonuçların açıklanmasının ardından Rize caddeleri kutlama alanına döndü.

Binlerce Ak Partili araçlarla konvoy halinde şehir turu atarken Cumhuriyet Meydanını dolduran partililer ise sevinçlerini horon oynayarak ve tezahüratlar yaparak kutluyor. Kutlamalara akşam 21.30'dan sonra Devlet Bakanı ve Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı ile diğer milletvekili adayları ile partililerde katılacak. Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürecek.

Öte yandan Rize'deki kutlamalar sırasında çok sayıda torpil, maytap ve silah sesleri duyuldu.

Diğer taraftan CHP'nin Rize 1. sıra Milletvekili Adayı Kenan Bıyık ise girdiği tüm seçimleri kaybetmenin hüznünü yaşıyor.

Rize Haberleri