Sahil dolgu alanında Rize Belediyesince kurulan çadırda yapılan ve bayramlaşma törenine Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu, AK Parti milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, İl Genel Sekreteri Sultan Yılmaz ile daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve yaklaşık 5 bin vatandaş katıldı.
Vali Hacımüftüoğlu, herkesin katıldığı ortak bir törenle bayramı kutladıklarını belirterek, vatandaşların yoğun katılımından dolayı memnun olduğunu söyledi.
Uzun sıra kuyruklarının oluştuğu ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı bayramlaşma alanında belediye tarafından vatandaşlara kavurma ve pilav ile ayran, Çaykur tarafından çay ikram edildi.
DİĞER FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN Rize'de Bayramlaşma