Rize Beyaza Büründü - VİDEO

Rize'de gece başlayan kar yağışı sabah kenti beyaz örtüye bürüdü.

Türkiye etkisi altına alan yoğun kar yağışı, Rize merkeze Şubat ayının ilk gününde düştü.

Rize'de gece saatlerinde başlayan şehir merkezinde 5 cm. yüksek kesimlerde bir metreyi bulan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Sabah işlerine gitmek isteyen vatandaşlar, araçlarının üzerindeki karı, esnaflar da dükkanlarının önündeki karı temizledi.

Bu arada emniyet ekipleri araçlarına kışlık lastik takmaları ve zincir konusunda sürücüleri uyardı.

Devlet Meteoroloji İşleri Müdürlüğünce yapılan tahminlere göre Rize'de etkili olan kar yağışı Cuma günü etkisini kaybedecek. 1 Şubat Çarşamba ( bugün ) için Rize'de beklenilen sıcaklık en düşük 1, en yüksek 4 derece olurken 2 Şubat Perşembe ( yarın ) ise en düşük -1 en yüksek 4 derece olarak tahmin ediliyor.

RİZE MERKEZ'DEN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ

Görüntüyü izleyebilmek için bilgisayarınızda minimum Windows Media Player'in 10. sürümünün kurulu olması gerekiyor. Windows Media Player 10 yoksa buradan tıklayıp indirebilirsiniz.

KAMERA 01: ATATÜRK CADDESİ:



KAMERA 02: BELEDİYE ÖNÜ



KAMERA 03: DAĞBAŞI



KAMERA 04: RİZE KALESİ



KAMERA 05: MENDERES BULVARI



KAMERA 06: ZİRAAT YOKUŞU



KAMERA 7 ŞAHİN TEPESİ:



KAMERA 8 CUMHURİYET CADDESİ

KAMERA 9 DENİZ CADDESİ



KAMERA 10 MEYDAN

  

 

Rize Haberleri