Rize Emniyetinde Devir Teslim

Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, göreve başladı.

Rize Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen devir teslim töreninde Çakıcı'yı, Rize Emniyet Müdürlüğü görevinden Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne atanan Hüseyin Yenice, müdür yardımcıları ve şube müdürleri karşıladı.

Yenice, müdürlük makamında Çakıcı'ya Polis Teşkilatı flamasını teslim ederek başarılar dilerken, Çakıcı da Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Yenice'ye Rize'deki çalışmalarından ötürü plaket takdim ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Yenice, hafta sonuna kadar Rize'de bulunacağını ve pazartesi günü Rize'den ayrılacağını söyledi.

Görevi devrettiğine dair evrakı imzalayan Yenice, Rize'de çok önemli dostluklar edindiğini ve tecrübe kazandığını belirterek, "Duaları kadar dürüst ve samimi insanlarla birlikte oldum. Nüfusundan çok nüfuzu olan insanlarla birlikte doğru işler yaptık. İnsan odaklı çalışma ortaya koyduk" dedi.

Yenice, Rize'nin Türkiye'nin en güvenli illeri arasında olduğunu vurgulayarak, "Son zamanlarda işler zorlaşsa da bunu başardık. Bundan böyle de bunun artarak devam edeceğine inanıyorum. Osmaniye'de de insana dayalı ve insan odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.



Rize'nin yeni Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ise, görevi aldığına dair evrakı imzalayarak çok önemli ve güvenli ilde görevi devraldığını, bayrağı daha ileri taşımak için çalışacağını ifade ederek, "Hedefimiz Rize'yi daha ileriye daha iyi yerlere taşımak. Hüseyin Yenice ağabeyimizin devrettiği bayrağı daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız" dedi.

Rize Haberleri