Rize Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası’nın Yeni Başkanı Yıldırım

Rize Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Genel Kurulu’nda başkanlığa Başkanvekili Sait Yıldırım seçildi.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Rize Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Genel Kurulu’nda mevcut Başkanvekili Cesur Kasap Sait Yıldırım ile yönetim kurulu üyesi Gültekin Kardeşler Et ve Et Ürünleri ortaklarından Halil İbrahim Gültekin’in listesi yarıştı.

152 üyenin oy kullandığı seçimde Sait Yıldırım 78 oyla Rize Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası’nın yeni başkanı seçildi. 6 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Halil İbrahim Gültekin 68 oyda kaldı.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri