Rize Milletvekilleri Avcı ve Bak, RTEÜ'nün Devam Eden Projelerini İnceledi

Rize Milletvekilleri Muhammet Avcı ve Dr. Osman Aşkın Bak beraberindeki heyetle birlikte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini ziyaret ederek yapımı devam eden projeleri inceledi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir ve Üniversitenin Genel Sekreteri Adnan Er, RTEÜ'yü ziyarete gelen Rize Milletvekilleri AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammet Avcı ve Dr. Osman Aşkın Bak ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim'e eşlik ederek yapımı devam eden projeleri incelediler.

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Bölümleri için yapılan öğretim elemanı ofisleri ile dersliklerin inşaat alanını gezen heyet daha sonra hayırsever tarafından yaptırılan üniversitenin Merkez Kampüs Camii inşaatını inceleyerek gelinen son nokta hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Heyet son olarak, üniversitenin çehresini değiştirecek projelerden biri olan Sahil Dolgu Alanını üniversiteye bağlayacak olan üst geçit köprülü kavşağını ve sahil dolgusunu inceledi.

Rize Haberleri