Rize Valiliği’nde "Dünya Meteoroloji Günü" Kabulü

Rize Meteoroloji Müdürü Beytullah Meşe ve beraberindeki heyet, 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü kutlamaları kapsamında Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, özellikle coğrafi yapısı gereği hava olaylarının kritik rol oynadığı Rize’de, meteorolojik verilerin ve tahminlerin hayat kurtarıcı etkisi masaya yatırıldı.

Görüşme sırasında, Rize Meteoroloji Müdürlüğü tarafından yürütülen güncel çalışmalar ve teknolojik altyapı hakkında Vali Baydaş’a detaylı bilgi sunuldu. Ziyarette hava tahminlerinin tarımdan ulaşıma, turizmden afet yönetimine kadar pek çok sektör üzerindeki belirleyici etkisi ile ani hava değişimlerine karşı vatandaşların bilgilendirilmesi ve önleyici tedbirlerin alınması süreçleri ve Rize genelindeki meteorolojik gözlem ağının durumu ve veri analiz çalışmaları değerlendirildi.

Heyeti makamında kabul eden Vali İhsan Selim Baydaş, Meteoroloji Müdürü Beytullah Meşe nezdinde tüm kurum çalışanlarının Dünya Meteoroloji Günü’nü kutlayarak başarılarının devamını diledi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Rize Haberleri