Rize Valisi Zekeriya Şarbak Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce'ye iadeyi ziyarette bulundu. Göreve yeni başlamasından dolayı kendisini ziyaret edenlere iadeyi ziyarette bulunan Vali Şarbak'ı, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce Genel Müdür Yardımcıları Yunus Kaldırım, Dr.Turgay Turna, Süleyman Pınarbaş ve daire başkanları karşıladı.
Genel Müdür Yüce’yle bir süre makamında sohbet eden Vali Şarbak Çay ve Çaykur’un genel yapısı hakkında Genel Müdür Yüce’den bilgi aldı. Kendisinin de zamanında tütün yetiştiricisi olduğunu belirten Vali Şarbak çay ile tütün hasat ve alımını karşılaştırdı.
Çaykur’un ürünleri hakkında bilgi alan Vali Şarbak Çaykur’un yeni ürünleri Ovit çayı ve Diyarbakır çayını inceledi. Ovit çayının ambalajını beğenen vali Şarbak’a Genel Müdür Yüce Ovit çayından demletip ikram etti. Vali Şarbak çayın tadını beğendi ve genel Müdür Yüce’ye teşekkür etti.