Rize'de Silahlı Tartışmada Ölen 17 Yaşındaki Kerem Rahman Günaydın Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Rize’de gece saatlerinde meydana gelen silahlı kavga sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Kerem Rahman Günaydın, bugün toprağa veriliyor.

Rize’nin Portakallık Mahallesi’nde Kerem Rahman Günaydın, bir iş yerinde arkadaşları Y.Y.K. ve D.Ş. ile bir arada bulunduğu esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Y.Y.K. tarafından silahla vurulan Kerem Rahman, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hafızlık Projesi Öğrencisiydi

Vefatı ile eğitim camiasını da hüzne boğan Kerem Rahman Günaydın’ın, Rize Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu 2018–2019 dönemi Hafızlık Projesi öğrencilerinden biri olduğu öğrenildi.

Cenazesi Bugün

Merhum Kerem Rahman Günaydın için bugün (29 Mart 2026 Pazar) ikindi namazını müteakip Derepazarı ilçesine bağlı Çukurlu Köyü Camii’nde cenaze namazı kılınacak. Kılınacak namazın ardından genç yaşta hayata veda eden Günaydın, aynı köydeki aile kabristanlığına defnedilecek.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Rize Haberleri