Rize’deki Başarılı Birliktelik Başkent’e Taşındı: Zafer Ozan Tiryaki EGM Personel Başkanı Murat Türesin'in Yardımcılığına Atandı

Rize İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ozan Tiryaki, Rize’de birlikte önemli çalışmalara imza attığı eski İl Emniyet Müdürü ve mevcut EGM Personel Başkanı Murat Türesin’in yardımcısı olarak Ankara’ya atandı.

Rize emniyet teşkilatında dikkat çeken bir üst düzey atama gerçekleşti. Kentte uzun süredir başarıyla görev yapan ve emniyet teşkilatının sevilen isimlerinden biri olan Rize İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ozan Tiryaki, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Personel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Tiryaki, kentte veda ziyaretleri kapsamında Vali İhsan Selim Baydaş’ı makamında ziyaret etti.

Rize'den Başkent'e Uzanan Güç Birliği

Eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi kapsamında Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Başkanlığı görevine atanmıştı.

Rize’de görev yaptıkları süre boyunca koordineli ve başarılı bir çalışma dönemi geçiren ikili, bu kez emniyet teşkilatının insan kaynakları ve yönetim merkezi olan EGM Personel Başkanlığında buluşacak. Zafer Ozan Tiryaki, Başkent Ankara’da Personel Başkanı Murat Türesin’in yardımcısı olarak teşkilata hizmet etmeye devam edecek.

Vali Baydaş’tan Başarı Belgesi ve Teşekkür

Ankara’daki yeni görevine başlamadan önce kentteki veda ziyaretlerine başlayan Zafer Ozan Tiryaki, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rize İl Emniyet Müdürü İsmail Karasakal da hazır bulundu.

Rize’de kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanmasında yürüttüğü özverili çalışmalardan dolayı Tiryaki’ye teşekkür eden Vali Baydaş, kendisine Başarı Belgesi takdim etti. Vali Baydaş, Tiryaki’ye Rize’ye sunduğu katkılar için şükranlarını sunarak yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mülki idare amirleri ve mesai arkadaşlarıyla helalleşen EGM Personel Başkan Yardımcısı Zafer Ozan Tiryaki’nin önümüzdeki günlerde Rize’den ayrılarak Ankara’daki görevine resmen başlaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Rize Haberleri