Rizeliler Grubu Samsunspor Maçında Tribünde Yok

Çaykur Rizespor'un evinde oynayacağı Samsunspor derbisinde 12 bin bilet satılırken, Rizeliler taraftar grubu cezası nedeniyle tribünde yer alamayacak.

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Çaykur Rizespor, sezonun ilk iç saha müsabakasında Karadeniz derbisinde Samsunspor'u ağırlamaya hazırlanıyor.

Yarın akşam saat 19.00'da başlayacak olan mücadele öncesinde taraftarların maça olan büyük ilgisi dikkat çekiyor. Yaklaşık 15 bin seyirci kapasitesine sahip olan stadyumda şu ana kadar 12 binin üzerinde biletin satıldığı öğrenilirken, maç saatine kadar tribünlerin tamamen dolması bekleniyor.

Rizeliler Grubu Derbide Yok

Stadyumda biletlere olan yoğun ilgiye karşın, yeşil-mavili ekibin tribünlerindeki en önemli destekçilerinden biri olan Rizeliler grubu bu zorlu derbide takımlarını yalnız bırakmak zorunda kalacak.

Geçtiğimiz sezonun son haftasında oynanan Beşiktaş müsabakasında Kapalı Deniz Tribünü'nde gerçekleşen olaylar neticesinde alınan ceza sebebiyle taraftar grubu, Samsunspor karşılaşmasında tribündeki yerini alamayacak.

"Yeni Yerimiz Kapalı Maraton"

Rizeliler grubu, yaşanan bu gelişmeyle ilgili resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamasında, "Geçen sezon ligin son maçı olan Beşiktaş maçında bulunduğumuz Kapalı Deniz Tribününde aldığımız ceza nedeniyle, bu sezonun ilk maçı olan Samsunspor karşılaşmasında tribünde olamayacağız. Bir sonraki iç saha maçımız olan Alanyaspor karşılaşmasında, yeni yerimiz Kapalı Maraton'da görüşmek üzere." ifadelerine yer verilerek yeni sezondaki tribün lokasyonları da duyurulmuş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri