Rize'yi Yıkıp Yeniden Yapacağız

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı katıldığı Çayda Sabah programında çeşitli konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yeniköy Mahallesinde kentsel dönüşümde yüzde 85 oranında vatandaşla anlaşma sağlandığı kaydeden Bakırcı biran önce buraya başlayıp ardından da dalyan camisinin önünden yukarıya doğru farklı bir projeye yer vereceklerini söyledi.

Derelerin üzerlerinin mutlaka açılacağını kaydeden Bakırcı, "Örnek iki projemiz hazır Müftü ve Değirmendere’nin üzeri açılacak bunlara kayıtsız kalamayız" dedi.

Gündoğdu’nun Rize’ye bağlanma kararı ile de ilgili konuşan Başkan Bakırcı "Alınan karar siyasi ve bürokratik bir karardır buna ben uyuyorsam Gündoğdu Belediye Başkanı da uymalıdır." dedi.

Kurban Pazar yeri ve diğer konular hakkında da bilgi veren başkan Bakırcı, Rizespor Yatırım A.Ş’nin eski stadyum yerine otel ve alışveriş merkezi yapacağını bunun dışında başka bir yer için Rize Belediyesinin görüş belirtmediğini söyledi.

Başkan Bakırcı, Rizespor galip geldiği zaman ise keyfinin daha çok yerine geldiğini sözlerine ekledi

Rize Haberleri