RTEÜ, Geleceğin Üniversitelilerini Ağırladı !

RTEÜ, Kütüphane Haftası’nın 50. Yılını ilköğretim öğrencileriyle kutladı.

Bu yıl 50.'si kutlanan Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Çay İlköğretim Okulu Öğrencileri ile Pazar Irmak Köy Vali Erdal Ata İlköğretim Okulu öğrencileri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığının davetlisi olarak üniversiteye ziyarette bulundu.

Üniversitenin Su Ürünleri Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesi laboratuvarlarını gezen öğrenciler, birimler hakkında öğretim elemanları tarafından bilgilendirilirken, Öğretim elemanları, öğrencilerin merak ve ilgisini uyandıracak deney ve uygulamalar da bulundu.

Öğretmenleri ile kütüphane personellerinin eşlik ettiği öğrencilere İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda film gösterimi yapıldı. Etkinlik, üniversitenin yemekhanesinde verilen öğlen yemeğiyle son buldu.

50. Kütüphane Haftası kutlama programı münasebetiyle Çay İlköğretim Okulu Öğrencileri de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini ziyaret etti. Su Ürünleri Fakültesi ve Merkez Kütüphanesini gezen öğrenciler, etkinlikler çerçevesinde İİBF Konferans Salonunda kendileri için hazırlanan filmi de izledi. Etkinlik sonunda üniversiteye ait not defteri ve kalem de dağıtılan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

50.Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında ayrıca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı ve Gençlik Topluluğu tarafından “Gönülden Dile” şiir dinletisi düzenlendi. Yoğun ilgi gösterilen dinleti sonunda ise Üniversitenin Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanı Nagihan Kaynak tarafından öğrencilere çiçek takdim edildi.

Rize Haberleri