Safranbolu Karla Kaplandı

Karabük'te gece saatlerinde başlayan kar yağışı, Safranbolu ilçesinde etkili oluyor.

Karabük'te gece saatlerinde başlayan kar yağışı, Safranbolu ilçesinde etkili oluyor.

Karabük'ün yüksek mahalleleri ile Safranbolu ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası bazı yabancı öğrenciler karın keyfini çıkardı, bazı turistler de Safranbolu'da manzaranın keyfini fotoğraf çekerek çıkardı.

Safranbolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise, ekiplerin yolları açtığı ve tuzlama çalışması yapıldığı bildirildi. Yapılan yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kar yağışı süresince küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Açıklamada, "Kar yağışının yoğun bir şekilde gelmesi ile birlikte halihazırda teyakkuzda bekleyen müdürlüğümüze bağlı ekipler öncelikle ana ve ara arterlerde tuzlama ve küreme çalışması gerçekleştirdi" denildi.

Safranbolu halkının hayatlarını normal şartlarda idame ettirebilmeleri için ekiplerin görev başında olduğu kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri