Sahil Konserleri Yoğun Katılım Altında Başladı

Zonguldak Belediyesi tarafından düzenlenen sahil konserlerinin ilk gününde yerel sanatçı Demet Abaydın sahne aldı.

Zonguldak Belediyesi tarafından düzenlenen sahil konserlerinin ilk gününde yerel sanatçı Demet Abaydın sahne aldı.

Zonguldak Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında "Sahil konserleri" başladı. Konserlerin ilk gününde yerel sanatçı Demet Abaydın sahne aldı. Konserlere vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Abaydın söylediği bir birinden güzel şarkılarla katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Vatandaşlar da Abaydın'ın söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eti.

Konserlerin Ağustos ayı sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri