Şanlıurfa’da Dronlu Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Gözaltı

Şanlıurfa'da telefon dolandırıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da telefon dolandırıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dronlarla da desteklendi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, telefonla aradıkları vatandaşlara kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak dolandıran şahıslara yönelik çalışma başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından 4 ay boyunca takibe alınan 4 şahsın kaldığı adrese operasyon düzenlendi. Dronla da destek verilen operasyonda çerçevesinde 4 şahıs gözaltına alındı. Şahısların kaldığı evlerde yapılan aramada 16 adet cep telefonu, 23 adet sim kart, 2 bilgisayar, tabanca ve dolandırıcılıkta kullanılan materyaller ele geçirildi.

Zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri