Şanlıurfa’da Otele Silahla Ateş Açılan Olayda 8 Gözaltı

Şanlıurfa'da 5 katlı bir otele silahla ateş açan zanlılar ile azmettiricileri olduğu belirlenen toplam 8 zanlı gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da 5 katlı bir otele silahla ateş açan zanlılar ile azmettiricileri olduğu belirlenen toplam 8 zanlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Eyyübiye ilçesi Sarayönü Caddesi üzerindeki 5 katlı bir otele kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 3 el ateş açıldı. Olay yerine giden polis ekipleri, saldırganların kimliğini belirledi. Yapılan çalışmada otele ateş açıp kaçan zanlılar ile azmettiricileri olduğu belirlenen toplam 8 kişi gözaltına alındı.

Olayın alacak-verecek meselesi nedeniyle yaşandığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri