Selde 5 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kavşak Trafiğe Açıldı

Şanlıurfa'da meydana gelen selde 5 kişinin hayatını kaybettiği Abide Kavşağı, 6 gün aradan sonra yeniden trafiğe açıldı.

Şanlıurfa'da meydana gelen selde 5 kişinin hayatını kaybettiği Abide Kavşağı, 6 gün aradan sonra yeniden trafiğe açıldı.

Şanlıurfa'da meydana gelen selde Abide Kavşağı alt geçidine dolan sular nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetmişti. Arama ve kurtarma çalışmalarının ardından belediye ekipleri, alt geçitte temizlik çalışması yaptı. Alt geçit 6 günlük çalışmaların ardından bugün yeniden çift yönlü olarak trafiğe açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri