Serdivan Belediyesi Şubat Ayı Meclisi Gerçekleştirildi

Serdivan Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ve yedi maddenin görüşüldüğü Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yusuf Alemdar başkanlığında yapıldı.

Serdivan Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ve yedi maddenin görüşüldüğü Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yusuf Alemdar başkanlığında yapıldı.

Meclis toplantısının açılış konuşmasında üç ayları tebrik eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, "Dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyede yaşandığı bugünlere bizleri ulaştıran Cenab-ı Allah'a şükranlarımı sunuyorum. İslam coğrafyasını sararak bütün dünyaya yayılan bu mübarek zamanların, tüm hemşerilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Meclis Gündeminin okunmasının ardından gerçekleşen toplantıda görüşülen maddelerden ikisi kabul edilirken, kalan beş madde Hukuk ve İmar Komisyonlarında görüşülmek üzere havale edildi. Bir sonraki meclis toplantısının 1 Mart 2023 Çarşamba Günü Saat 14.00'te yapılacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri