Silahla Vurularak Ağır Yaralanan Genç Hastanede Hayatını Kaybetti

Uşak'ta silahla vurularak ağır yaralanan genç, tedavi gördüğü hastanede 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Uşak'ta silahla vurularak ağır yaralanan genç, tedavi gördüğü hastanede 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, 4 Mayıs'ta Uşak merkeze bağlı Durak Mahallesi Hoca Tahir Efendi sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir kişinin tabancayla vurulduğu ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Ağır yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mikail Eker (28) 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay yerinde kaçan şüpheli A.D. ise polis ekiplerince saklandığı yerde yakalarken, 8 Mayıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan şüpheli A.D. ifadesinde tartışırken silahın yanlışlıkla ateş aldığını ifade ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri