Sinop’ta Heyelan Sonrası Evde Büyük Çapta Maddi Hasar Oluştu

Sinop'un Ayancık ilçesinde sağanağın ardından meydana gelen heyelanda bir ev kullanılamaz hale geldi.

Sinop'un Ayancık ilçesinde sağanağın ardından meydana gelen heyelanda bir ev kullanılamaz hale geldi.

Sinop'ta etkili olan sağanak yağışların ardından bazı bölgelerde heyelan meydana geldi. Ayancık ilçesi Uzunçam köyü Köprübaşı Mahallesi'nde oluşan heyelan sonrası Cemal Aslan'a ait ev kullanılamaz hale geldi.

Heyelan nedeniyle evinde büyük çapta maddi hasar oluştuğunu belirten Cemal Aslan, "Nasıl olduğunu anlamadık. Gece saatlerinde yukarıdan aşağı doğru sel geldi. Biz 100 metreye yakın kaydık. Gece saatlerinde yağmurda mahsur kaldık. Telefonlar kesikti. Komşu ve muhtar gelerek bizi kurtardılar. Elektrikler kesilmeseydi işimiz daha sakattı. Daha sonraki gün AFAD, jandarma ve sağlıkçılar geldi. Ondan sonra da kimse gelmedi. Burada bekliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri