Sokak Ortasında Çatışmışlardı: Yürüyen ’Suç Makineleri’ Yakalandı

Elazığ'da sokak ortasında çatışan ve toplamda 86 suç kaydı olan 2 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da sokak ortasında çatışan ve toplamda 86 suç kaydı olan 2 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Olay, dün merkez Ataşehir Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı, M.Ü. ve Ö.Ö. arasında silahlı çatışma çıktı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralanın olmadığı olayda, 2 şüpheli de kullandıkları silahlarla birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, şüphelilerden M.Ü'nün 63 Ö.Ö.'nün ise 23 farklı kaydı olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri