Son günlerde hiphop şarkı açılımıyla gündeme gelen Saadet Partisi şimdide Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Necdet Gülbay için yapmış oldukları Lazca şarkı ile adından söz ettiriyor.
Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen şarkı tanıtım toplantısında şarkılarını görücüye çıkaran genç partililer “Gençliğin Yeni Sesi Saadet Partisi” sloganıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Saadet partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Necdet Gülbay’ın da katıldığı tanıtım toplantısında çok sayıda genç partili de hazır bulundu.
Ardeşen Belediye Başkan Adayı Necdet Gülbay, seçim döneminde kendilerini yalnız bırakmayan genç partililere teşekkürlerini sunarken, şarkıyı seslendiren serdar demirtaş’a da teşekkür ettiğini dile getirdi. Gençlerin heyecanına ortak olmak ve gençlerin heyecanının önünde durmak bizlere aşk ve şevk veriyor diyen Gülbay, gençlerimiz bizlere güç veriyorlar dedi.
Dilek ASLAN