Spor İçin Mola Verdiler

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından başlatılan Spor İçin Bir Mola Projesinde çalışanlar öğlen molasında spor yaparak eğlenceli vakit geçiriyorlar.

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından başlatılan Spor İçin Bir Mola Projesinde çalışanlar öğlen molasında spor yaparak eğlenceli vakit geçiriyorlar. Sağlıklı olmak, sosyalleşmek ve en önemlisi güçlü beden güçlü üretim için serbest zaman faaliyetlerinde her bir bireye ulaşmak, sporu hayatın her alanına yaymak amacıyla planlanan proje devam ediyor.

Spor İçin Bir Mola Projesi her hafta değişik fabrikalarda gerçekleştiriliyor. Etkinlikte fabrika çalışanları spor dolu bir gün yaşıyor. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor uzmanları tarafından çeşitli branş tanıtımları yapılarak, serbest zamanları sporla değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri