Suçüstü Yakalanan Kablo Hırsızı Tutuklandı

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Demirhanlar-İncirli köyleri arasında telekomünikasyon kablolarını kesen şahıs suçüstü yakalandı.

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Demirhanlar-İncirli köyleri arasında telekomünikasyon kablolarını kesen şahıs suçüstü yakalandı.

Demirhanlar ve İncirli köyleri arasında telekomünikasyon şirketine ait kabloları kesmek suretiyle toplayan ve kullandığı araca yüklediği tespit edilen H.S. isimli şüpheli şahıs Gölpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince suçüstü yakalandı. Suçüstü yakalanan şahıs jandarma ekipleri tarafından Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınıp, soruşturma işlemleri neticesinde sevk edildiği mahkemece hakkında adli kontrol tedbiri uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri