Sungurlu Belediyesi Şehit Ailelerini Unutmadı

Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde Sungurlu Belediyesi şehit ailelerini unutmadı.

Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde Sungurlu Belediyesi şehit ailelerini unutmadı.

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in talimatıyla Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce, ilçe merkezinde yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti. Şehit aileleriyle bir araya gelerek sohbet eden Sarıyüce, ailelerden gelen talepleri not aldı.

Sarıyüce, şehit aileleri ve gazilerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri