Talas Musiki Cemiyetinde Bağlama Kursu

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından üç yıl önce hizmete sunulan Talas Musiki Cemiyeti'nde gençler ve yetişkinler için açılan bağlama kursuna kayıtlar devam ediyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından üç yıl önce hizmete sunulan Talas Musiki Cemiyeti'nde gençler ve yetişkinler için açılan bağlama kursuna kayıtlar devam ediyor.

Talas'ın tarihi yerlerinden Kiçiköy Mahallesi Ali Saip Paşa Caddesindeki Talas Musiki Cemiyeti'nde verilecek bağlama kursuna 11 yaş üzeri herkes kayıt yaptırabilecek. İki grup halinde düzenlenecek kursun kadınlara yönelik kısmı hafta içi 13.30-16.00 saatleri arasında olacak. Hafta sonu grubu ise 09.00-16.00 saatleri arasında eğitim alacak.

Kursa kayıt yaptırmak veya bilgi almak isteyenler mesai saatleri içerisinde 0352 437 07 03 numaralı telefonu arayabilir.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri