Tartıştığı arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü; 3 gözaltı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Semih O. (38), motosikletini çaldığı gerekçesiyle arkadaşı Mustafa Ceylan'ı (40) pompalı tüfekle öldürüp, kaçtı.

Olay sırasında evde bulunan 3 kişi gözaltına alınırken, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, saat 01.00 sıralarında Kadınlardenizi Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. Semih O., arkadaşı Mustafa Ceylan ile motosikletini çaldığı gerekçesiyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Semih O. yanında getirdiği pompalı tüfekle Ceylan'a ateş açıp, kaçtı. Mustafa Ceylan, kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ceylan'ın öldüğünü belirledi. Mustafa Ceylan'ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp morguna götürüldü. Olaya sırasında evde bulunan 3 kişi gözaltına alınırken, polis Semih O.'yu yakalamak için çalışma başlattı.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri