Taşova’nın Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü

Amasya'nın Taşova ilçesinde bağlı Destek köyünün yüksek kesimlerine kar yağdı.

Amasya'nın Taşova ilçesinde bağlı Destek köyünün yüksek kesimlerine kar yağdı.

Kent genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyretmesinin ardından düşük rakımlı yerlerde yağmur, yüksek kesimlerde ise kar yağışı etkili oldu.

Taşova ilçesine bağlı, Destek, Korubaşı, Şehli, Kavaloluğu ve Alçakbel köylerinin kesiştiği Doğa Yeri mevki olarak adlandırılan bölge ve yaylalarında sabah saatlerinde başlayan kar, kısa sürede bölgeyi beyaza bürüdü. Yaylalarda kar yağışının devam ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri